Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Djurskydd

Insamling (stoppa tjuvjakten)

2015-07-26 13:59 #0 av: angel62

Är det någon som vill hjälpa att samla in pengar för att stoppa tjuvjakten mot utrotningshotade djur.  Vet ni att det är 45000 djur och insekter som utrotas varje år?!!! Skrämmande siffra.  Det är inte många som vet det, men det är fakta från en som jobbar med det.  Och tjuvjakten är en del av de utrotningshotade djur som drabbas.  Om ni vill hjälpa, så gå gärna in på www.facebook.com/protecttheanimals-pta  och bidra med en frivillig slant.

Anmäl
2015-07-26 14:14 #1 av: VildaVittra

Vad har ni/dom för organisationsnummer? Hittar inget på sidan om det. http://www.protecttheanimals.cybersite.nu/

Man ska aldrig skänka bort pengar till organisationer som inte går att kontrollera, det kan lika gärna vara fusk och det hjälper ju inte djuren. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2015-07-26 14:25 #2 av: angel62

Vår egna insamling för att stoppa tjuvjakten är genom WWF. Alltså det är tryggt att skänka pengar. Det är pengar som inte vårt projekt får, utan det går direkt till WWF . De i sin tur hjälper de utsatta djuren.  Men vårt projekt hjälper till med en insamling. Gå alltså in på vår facebooksida www.facebook.com/protecttheanimals-pta för mer info. Det finns direkt du kommer in på sidan.  Tacksam för allt stöd.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.