Allmänt

Var är Lotus och Mingla?

2014-12-23 11:19 #0 av: Saffran0Spice

20/12-2013 så försvann de två Leonberger hundarna Lotus och Mingla ut i skogen i Gunnarsjö mellan Varberg och Marks kommun.
Det har nu gått över ett år efter att de försvann och man vet nu att de fortfarande lever ute i skogen efter att en polisman sett dem i skogen mellan Halland och Västra Götaland.

Det är mycket ovanligt att hundar överlever så här länge ute i skogarna och man tror att hundarnas storlek är till deras fördel och att de lever på vilt.

- Det har kommit många kommentarer angående dessa hundar till media, FB och bloggare att hundarna skulle vara funna och hemma, men detta är inte fallet och hundarnas ägare söker dem fortfarande och planerar nu att testa nya metoder för att fånga in hundarna.

Ni kan läsa mer om detta på dessa länkar.

Det finns även en FB grupp för Lotus och Mingla (har tyvärr ingen länk) där man kan läsa om sökandet och om vad som händer och sker.

Sprid gärna detta vidare!

Anmäl
2014-12-23 11:23 #1 av: Tjeja

Oj fortfarande...Trodde de var hemma för länge sedan. Förskräckt

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.