Djurskydd

Gårdagens hjältar!!

2013-08-04 09:41 #0 av: indra-bus

 I går var jag på min första katt räddnings expdition.. Tår om de på hitte katter.

Anmäl
2013-08-04 13:43 #1 av: DivinA

En eloge till dig! Du är toppen! Hjärta

Sajtvärd på http://sallskapskaniner.ifokus.se/ Sajtvärd på http://bipolarsjukdom.ifokus.se Medarbetare på http://djurskydd.ifokus.se
Anmäl
2013-08-16 08:57 #2 av: indra-bus

Tack DivinA.

Ja var ju bara där en dag. Men djurskydds tjejerna kämpade i 3 dagar. 

När vi satt på bussen hem, (vi var ju tvungen hem till hundarna) o berättade att kissen var räddad, går inte o beskriva känslan ja skrek så hela bussen vände sig om sen kom tårarna vilken känsla..

Anmäl
2013-08-17 23:41 #3 av: DivinA

Att ha gjort något så stort för en annan är värt så sjukt mycket!!! Att du är en del av en jätterörelse är så extremt viktigt. De som kanske 'avslutar' det hela hade aldrig klarat det ensamma. Rörelsen måste ha ett stort antal människor och varje huvud räknas. De som satt hemma gjorde kanske också något bra. Skrev under en lista? Gjorde ett inlägg och påverkade en enda annan människa i vårt avlånga land som vaknade till och som under SITT liv kommer att påverka fler. Vi alla behövs och du är toppen som engagerar dig.

Sajtvärd på http://sallskapskaniner.ifokus.se/ Sajtvärd på http://bipolarsjukdom.ifokus.se Medarbetare på http://djurskydd.ifokus.se
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.