Djur och lagen

polisen vill inte

2012-07-15 13:21 #0 av: redan

http://www.expressen.se/kvp/polisen-vill-inte-ta-hand-om-djuren/

Anmäl
2012-07-18 08:45 #1 av: giffan

Ja jag förstår dom, dom har ju faktiskt mycket annat att göra. Borde finnas annan organisation just för djuren, och att polisen endast behöver åka med för att få ut djuren, sen tar den andra organisationen hand om djuret.. Lite som djurpoliserna på tv..

~ Anneli ~ 
Sajtvärd för:  adopterade.ifokus 

Anmäl
2012-07-28 19:30 #2 av: Forest

dags för fler djurpoliser som kan rycka ut o hjälpa övergivna djuren. Vad man ska tänka på är väl oxå att väldig många privatpersoner lägger ner tid och pengar på övergivna djur. Tänk om alla län skrev upp alla privatpersoners utgifter på alla hittedjur, det tror jag är en hel del pengar oxå + att man ska räkna ut samma lön som polien räknat med i deras uppgift oxå.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-08-05 22:35 #3 av: Silvestris

Det vore fullt rimligt om Länsstyrelsen bar kostnaden för de omhändertaganden de beslutar om. Det ultimata vore ju om det kunde finnas djurhem under Länsstyrelsen där det finns utbildad personal som är med polisen vid omhändertagandet och som tar hand om djuren när de kommit till djurhemmet. Inte praktiskt möjligt i hela landet, men kring storstäderna borde det gå och norröver borde det kunna finnas ett par djurhem under flera Länsstyrelser.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.